25 de gener 2015

Baixa al carrer i participa

Fins ara m'he limitat a contemplar les coses d'Igualada. I n'he parlat com a opinador a l'AnoiaDiari. Ara he decidit fer cas a la crida del poeta i participar activament a la política igualadina. I ho faré integrant-me a la candidatura d'ERC a les eleccions municipals del mes de maig. És un compromís per quatre anys. Sigui quin sigui el resultat de les eleccions, surti escollit regidor o no, siguem al govern o a l'oposició, el compromís amb #equipERCxIGD és per a tota la legislatura, exercint la responsabilitat que m'encomanin o ajudant els companys a exercir la seva.
Per què m'he decidit a fer el pas? I justament ara? Per diverses raons. Perquè no n'hi ha prou a OPINAR. Perquè les coses canviïn, també cal FER. Perquè en un moment o altre de la vida tothom ha de fer alguna aportació significativa al seu poble, ciutat o país. Perquè el moment històric de Catalunya ho requereix. Pel lideratge del Josep Maria Palau. Per la qualitat de l'equip que encapçalarà la candidatura.
Queden quatre mesos de treball intens. De trobades amb veïns, de reunions amb entitats, de parlar amb la gent... Amb els que ens votaran i amb els que no. I després vindran quatre anys d'incidir en les coses d'Igualada. De passar de les paraules als fets.